Home De onderneming Online shop Contact      
Magazijn
 
Ons eigen handelsmerk “SNAP” is een erkende kwaliteitsgarantie
met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Ons SNAP team bestaat uit  zo’n 50 medewerkers, die er voor zorgen u optimaal van dienst te zijn

 
 
De onderneming
 

Sinds 1991 importeert SNAP Sportswear textiel en kleding direct van de fabrikant. Wij verheugen ons daarbij over onze goede naam als betrouwbare partner.
Ons eigen handelsmerk “SNAP” is een erkende kwaliteitsgarantie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Met een goed gesorteerde voorraad reageren wij snel op de vraag van de klant.  Met creatieve custom-made producties op de individuele wensen.
In eigen moderne textieldrukkerij, bieden wij de mogelijkheid een “kant en klaar” eindproduct te leveren, voorzien van bedrukking transfer of borduring en geheel afgestemd op wensen van de klant. Door materiaalkennis en drukspecialisten realiseren wij optimale resultaten.
Naast import van onze eigen SNAP producten, opereren wij als geautoriseerde B&C groothandel met eveneens een ruime voorraad collectie.

 

SNAP Produkten

SNAP artikelen worden op zorgvuldig geselecteerde productieplaatsen vervaardigd. Door langdurige relatie met onze fabrikanten waarborgen wij een constant hoge kwaliteitsstandaard.
Eigen textielingenieurs en onafhankelijke kwaliteitscontroleurs bezoeken regelmatig onze productiebedrijven en bewaken kwaliteit, werken aan productverbetering en nieuwe ontwikkelingen.
SNAP Sportswear  garandeert dat de artikelen volgens alle EU richtlijnen en voorschriften worden geproduceerd, zoals chemicaliën verordening,  gebruiksverbod van AZO-kleurstoffen enz.
Bij de productie van onze textiel wordt nauw gelet op naleving van de internationaal geldende normen voor werkomstandigheden (WRAP), zoals verbod op kinderarbeid, rechtvaardige lonen, sociale voorzieningen, en inachtneming van milieurichtlijnen en importvoorschriften.

Interne controle

Alle binnenkomende goederen worden, alvorens in de voorraad opgenomen, zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, waseigenschap, maat, gewicht en kleurgelijkheid. Hierbij realiseren wij de hoge  AQL 2,5 kwaliteitsstandaard (acceptable quality level).

snapsportswear
 

Unternehmensfilm from Snap Sportswear GmbH on Vimeo.